Foto: Scala Photography

Jochen Otten

Opgekropt staat netjes

zaterdag 30 oktober 2021

Nog kaarten beschikbaar! Telefoon: 06-20 27 56 25

Geen ruimte innemen. Check.
Over je heen laten lopen. Check.
Eigen mening inslikken. Check.
So, what’s next?

In Opgekropt staat netjes zien we Jochen worstelen met een optelsom van ongemakkelijke situaties en gênante momenten. In zijn poging om niet langer de goede vrede te bewaren, wringt hij zich in lachwekkende bochten. Want wat doe je als je beste vriend onaangekondigd zijn hond meeneemt als hij komt logeren? Wat als iemand voordringt? Of te dichtbij staat?

Een voorstelling over het ontdekken van de ruimte die je niet eerder durfde in te nemen. Een kwetsbaar relaas met ongekend veel grappen. Het is tijd om niets meer op te kroppen. Tijd om er tegenin te gaan. Met gestrekt been.

De pers over Troosten:

“IJzersterke stand-up over keiharde emotie.” – Theaterkrant ****

“Jochen Otten kan mooi verhalen vertellen, een tragische sfeer neerzetten en dit overladen met gitzwarte humor.”- Theater.nl

“Otten heeft zelfspot, deinst niet terug voor droge humor en heeft een perfecte timing. Zijn grappen zijn doordacht en diepgaand.” – Cabaret.nl ****

“Een doordacht en doortimmerd programma!” – Het Parool

Over Jochen Otten:
Jochen Otten is al meer dan 10 jaar een van de vaste comedians bij het toonaangevende stand-up collectief Comedytrain. Het grote publiek bereikte Jochen met het succesvolle sketch-programma Sluischutters. Goed voor meer dan 500 miljoen views op YouTube. Voor de BarryPafShow op 100% NL blikt hij als columnist maandelijks terug op de actualiteiten. Verder is Jochen meester Hank in de films en serie Mees Kees, speelt hij rollen in Klokhuis, Studio Snugger, in films als Jackie en Oopjen, Belladonna’s en Hoe het zo kwam dat de ramenlapper hoogtevrees kreeg. Eerder schreef Jochen voor Dit was het nieuws en Spijkers met Koppen.