Home – copy2021-11-26T09:41:25+00:00

Theaterprogramma seizoen 2021/2022

Covid 
Bij de deur wordt je QR code gecheckt met de Corona Checkapp, hiervoor ook uw legitimatie meenemen.
Dit kost meer tijd vooraf, we vragen hiervoor aan iedereen om op tijd te komen.

Stichting POOK is vanaf half 8 aanwezig in het Dorpshuis. De zaal gaat open als de artiest en het Dorpshuis klaar is, tussen 19:45 en 20:00. De voorstelling begint om 20:30.

We hebben een pin-apparaat aangeschaft en het is mogelijk om contant te betalen, het liefst gepast. Liever niet vooraf betalen i.v.m. mogelijke annulering.

Tenslotte: heeft u corona gerelateerde klachten, blijf dan thuis.


De eerstvolgende voorstelling is op zaterdag 27 november: Lisa Loeb.

U kunt nog kaarten bestellen via het online bestelformulier of telefonisch: 06-20 27 56 25.

Daarna op 10 december Maartje & Kine.

Bekijk hier het complete programma 2021/2022 >


Stichting Pook

Stichting Pook organiseert cabaretvoorstellingen in het dorpshuis van Oost-Knollendam. Daarbij gaat het in veel gevallen om try-out voorstellingen.

Donateur worden

Voor slechts € 15,- per jaar bent u donateur van Stichting Pook. U kunt dan inschrijven op de beschikbare kaarten voor de voorstellingen. Indien er meer aanvragen zijn dan kaarten, wordt er geloot. Indien een voorstelling niet is uitverkocht, zijn de resterende kaarten beschikbaar voor niet-donateurs.

Als donateur ontvangt u elk jaar een programmaboekje en een inschrijfformulier. U kunt ook online kaarten bestellen via deze website, vermeld daarbij wel u donateurnummer.

Voor de bestelde kaarten krijgt u een factuur, zie verder het reglement.

N.B. voor het seizoen 2021-2022 geldt een afwijkende regeling in verband met covid restricties.

Nieuws

Donateur worden

Word donateur en u kunt nu kaarten bestellen

Donateurs kunnen inschrijven op de beschikbare kaarten voor de voorstellingen. Indien er meer aanvragen zijn dan kaarten, wordt er geloot. Zie verder de bepalingen bij het donateurschap. Wilt u donateur worden? Neem dan contact op met het secretariaat.

Indien voor een bepaalde voorstelling kaarten over zijn (niet besteld door donateurs), kunnen deze ook door niet-donateurs besteld worden. Dit wordt na de loting op deze website bekend gemaakt, niet eerder dan eind augustus/begin september.

Ga naar de bovenkant