Amsterdams Kleinkunst Festival

3 Finalisten

zaterdag 25 maart 2017 (uitverkocht)

Drie finalisten van het Amsterdams Kleinkunst Festival trekken langs diverse theaters door het land: de winnaar van de felbegeerde Sonneveldprijs, alsook de tweede en derde prijswinnaars.

www.amsterdamskleinkunstfestival.nl

De Lachende Derde

Wij, Sophie de Hart en Wouter van Dijk, nemen je mee in een wervelwind over het liefdesleven van een twintiger met daarbij veel vlammende gitaar, veelzijdige liedjes, flauwe grappen en nog veel meer onzin. Lachen, huilen, maar vooral lekker achterover in je stoel zitten en het over je heen laten komen.

Struisveren & Confetti – De Fontanelly Hoop en Troost Revue

Mitch Blaauw en Liza van Zeijderveld vormen samen het duo Struisveren & Confetti. Zij spelen de Fontanelly Hoop en Troost Revue. Dit illuster theaterduo geeft hun visie op de wereld van vandaag in de hoop u troost te bieden.

Thomas Pieters – Thomas speelt thuis

‘Een serieuze knipoog naar Nederland!’
De goed gemutste Brabander Thomas Pieters trekt met zijn muzikale verhalen door stad en land. Van theater tot popzaal, Thomas relativeert met zijn spitsvondige teksten en nostalgische liedjes alle zwaarmoedigheid ons koude kikkerlandje uit. Met de voorstelling ‘Thomas Speelt Thuis’ hoopt deze kersvers afgestudeerde Rockacademie student zijn definitieve overstap naar het theater te mogen maken.